Wednesday, November 26, 2008

5 HELA ÅR! FEST & SWEET DEALS!


Man kan nästan inte tro det men det är faktiskt sant: vi fyller 5 HELA ÅR! Tiden flyger verkligen förbi. Under dessa fem åren har vi haft sjukt mycket skoj genom människor, resor, mode och musik. Framförallt har vi presenterat för svenska folket en global populär kulturell förpackning som känns väldigt säregen, genuin och väldigt mycket oss : Monkey Bizz!


Detta vill vi fira med er på årets brakfest! Vi har samlat våra nära och kära från diverse klubbar och skivbolag för att ge er galet tempo på dansgolven. Vi har även bokat vårt favorit band som kommer ge er ett live-set ni sent kommer att glömma.

På Scen:
Holiday Fun Club
I Bergrummet:
Feed Records Soundsystem feat. Patti /
Peekaboo
with Sling & Samo feat. DJ Grass
I Tegelrummet:
Risky Bizniz / 24: Hours Soundsystem

Vart: Skyddsrummet - Söder Mälarstrand 25, Stockholm
När: Lördagen den 29e Novemeber mellan 21 - 03

Gratis inträde - Endast lista gäller! Endast CASH i baren! 20 år i dörren!
Osa FULLSTÄNDIGA namn senast fredag den 28e Nov till:
osa@monkeybizz.se

Går ej att osa +1 eller fler, måste vara fullständiga namn!


Till jubileumet har vi ett galet bra erbjudande till alla våra kunder! Vid varje köp medföljer en valfri tisha från Mishka, Flying Coffin, Actual Pain eller ALIEN! Grymt va?! men vi stannar inte där! Köper man två plagg medföljer 2 tees, köper man tre plagg medföljer 3 tees osv...

Till alla er som handlar via webshopen: när ni står i kassan skriver ni i kommentar fältet vad ni önskar er.Detta gäller från och med idag fram till söndagen den 30 Nov - Med andra ord, Endast denna vecka!


Glad Shopping...

No comments: